Fenerbahçe’nin Bulgaristan’da tur için ilk 11’i belirlendi

Fenerbahçe’nin Bulgaristan’da tur için ilk 11’i belirlendi

Fenerbahçe, Konferans Ligi’ndeki liderliğini korumak için Bulgaristan’da. H Grubu’na 3’te 3 ile başlayan sarı-lacivertliler, saat 23’te Ludogorets deplasmanına çıkacak. Sakatlıklar ve UEFA listesindeki tercihler nedeniyle 6 eksiği bulunan Fenerbahçe’de, teknik direktör İsmail Kartal oyuncularına güveniyor. Tedavileri süren Fred, Becao, Djiku, King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş’ın yanı sıra, UEFA kadrosunda bulunmayan Mert Müldür, Samet Akaydin, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor kafilede yer almadı.

Eğer Fenerbahçe, Ludogorets karşılaşmasını kazanırsa turu garantileyecek. İlk 11’de Livakovic, Osayi, Yusuf Akçiçek, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Crespo, Zajc, Kent, Tadic ve Batshuayi sahaya çıkacak.

Fenerbahçe, Konferans Ligi’ndeki grupta liderliğini sürdürmek için Ludogorets deplasmanına çıkacak. H Grubu’na 3’te 3 ile başlayan sarı-lacivertliler, saat 23’te Ludogorets’le karşılaşacak. Ancak sakatlıklar ve UEFA listesindeki tercihler nedeniyle 6 oyuncusundan yoksun bir şekilde mücadele edecekler. Teknik direktör İsmail Kartal, oyuncularına güveniyor ve kazanmaları halinde turu garantileyeceklerini belirtiyor.

Fenerbahçe, Ludogorets karşılaşmasını kazanması halinde turu garantileyecek. Berabere kalsalar bile bitime iki maç kala gruptan çıkmayı garantileyecekler. Mücadele Huvepharma Stadı’nda oynanacak ve maçı Çek hakem Ondrej Berka yönetecek. Fenerbahçe’nin kadrosunda Livakovic, Osayi, Yusuf Akçiçek, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Crespo, Zajc, Kent, Tadic ve Batshuayi gibi önemli isimler bulunuyor. Bu maçın ardından takımın geleceği için belirleyici bir adım olacak.

Yorum gönder

You May Have Missed