Napoli’nin yeni teknik direktörü Walter Mazzari atandı

Napoli’nin yeni teknik direktörü Walter Mazzari atandı

İtalyan futbol ekibi Napoli, eski teknik direktörü Rudi Garcia’nın ayrılmasının ardından Walter Mazzarri’yi yeni teknik direktörleri olarak atadı. Mazzarri daha önce 2009-2013 yılları arasında da Napoli’nin başındaydı. Napoli geçtiğimiz sezonun şampiyonu olmuş olsa da, bu sezon 12 hafta sonunda 21 puanla 4. sırada yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 maçta 7 puan toplamayı başardılar.

Image.jpg

Yukarıdaki fotoğrafta, Napoli’nin yeni teknik direktörü Walter Mazzarri’nin resmi bulunmaktadır.

Napoli’nin teknik direktör değişikliği, takımın performansını artırmayı ve hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor. Walter Mazzarri’nin deneyimli bir teknik adam olması ve daha önce de Napoli’nin başarılı bir dönemi olması, takımın geleceği için umut verici bir adım olarak görülüyor. Napoli’nin gelecek maçlardaki performansı, Mazzarri’nin takıma olan etkisi ve değişikliklerle birlikte gözlemlenecek.

Napoli’nin üç kupada birden boy gösterdiği dönemde Mazzarri’nin takımın başına geçmesi, taraftarlar arasında olumlu bir hava yaratmış durumda. Mazzarri’nin 4 yıllık önceki döneminde elde ettiği başarılar, umutları yükseltiyor. Napoli, taraftarlarının desteğiyle birlikte, Mazzarri’nin liderliğinde daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyor.

Tüm bu gelişmelerin ışığında, Napoli’nin hedefleri doğrultusunda ilerlemesi ve Walter Mazzarri’nin liderliğindeki takımın performansının artması bekleniyor. Napoli’nin Serie A ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı, Mazzarri’nin teknik direktörlük dönemiyle birlikte yakından takip edilecek ve değerlendirilecektir.

Yorum gönder

You May Have Missed